carbon-peel-2

ЛАЗЕРЕН КАРБОНОВ ПИЛИНГ СРЕЩУ ХИМИЧЕСКИ ПИЛИНГ

Когато става въпрос за разкрасяване на лицето си, има много възможности, за които понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете.

Независимо дали искате да намалите големи линии и бръчки, да се справите с акне и белези от акне или просто да осигурите на кожата си цялостно възстановяване, има множество процедури. Кои обаче наистина работят? И кой е подходящ за вас?

Тук сме взели 2 от най-популярните пилинги на кожата, за да ви дадем пълното надолу и да ви помогнем да направите най-добрия избор.

Карбонов Пилинг Лазер

Този пилинг на кожата е едно от най-популярните процедури в Ел Ей и има множество последователи на знаменитости, състоящи се от Ким Кардашиян и Анджелина Джоли. Тогава това е малко чудо, че му е дадено неофициалното име „холивудска кора“. Но просто какво показва това?

Как работи?

Различава спектрите кори от всяка друга лазерно лечение, тъй като тя използва неаблативен лечение. Чрез използване на най-новата лазерна иновациите и въглеродна основа с лечение от три части, може да съживи кожата си след първата сесия.

before-after-nanoporeТова лечение използва лазер, чиято дължина на вълната се въвежда в тъмни неща, така че смес от въглерод и вода се използва за лицето ви, сравнимо с маска от кал. Веднага след като сместа бъде нанесена, лазерът преминава върху лицето ви за първи път в режим Spectra, който загрява маската с карбонов пилинг и използва тази топлина към подлежащата кожа.

След това лазерът отново се прекарва върху кожата в режим Q-switch, който има леко ексфолиращо въздействие и премахва маската от карбонов пилинг от лицето, в допълнение към тънкия повърхностен слой на кожата.

След това лазерът се прекарва върху лицето за последен път, за да се отърве от останалия карбонов пилинг, като лазерните частици проникват в порите и насърчават производството на колаген, като същевременно намаляват порите и разграждат пигмента.

Цялото лечение продължава между 30 минути и един час и се използва за лечение на акне, страхотни линии, мазна кожа, акне, големи пори и обикновено подмладява кожата ви.

Какви са ползите?

Лечението на Spectra е по-малко агресивна форма на лечение, така че е напълно безболезнена и няма абсолютно никакъв времето за заздравяване или неблагоприятни ефекти. Тъй като това е неаблативен лечение, тя е насочена към много дълбоките слоеве на кожата, без да вредят горните слоеве.

Също така е много по-целенасочен от химически пилинг, което означава, че всъщност можете да се съсредоточите върху всички недостатъци на кожата, с които искате да се справите. Това лазерно лечение има резултат от четири повърхностни химически пилинга в една сесия, така че показва, че наистина можете да видите разликата от първия ден, без страничните ефекти.

Освен това, тъй като лазерът е насочен към по-дълбоките слоеве на кожата и стимулира колагена, можете да видите непрекъснато подобрение в продължение на месеци след лечението, тъй като този колаген обновява кожата ви.

Какви са минусите?

Тъй като това е по-малко агресивен подход, може да ви е необходим по-дълъг курс на лечение, отколкото с химически пилинг, за да получите желания от вас вид. Въпреки това, има наистина не са много недостатъци на това лечение!

Само колко струва?

Това лазерно лечение е по-скъп избор от химическия пилинг и струва около ₤ 150- ₤ 200 за една процедура и до £1000 за курс от 9.

Химически пилинг

Това лечение звучи много по-предизвикателно, отколкото е в действителност! Въпреки че предизвиква някои страшни филмови образи в умовете на много хора, това е безопасно и ефективно лечение за възстановяване на кожата.

Как работи?

Предлагат се различни нива на химически пилинг, вариращи от леки плитки процедури до дълбоки пилинги.

Тези процедури работят чрез използване на различна сила на киселинна химическа смес за лицето, която прониква във водещите слоеве на кожата ви и се отървава от счупените слоеве, като по този начин елиминира всякакви замърсители.

Леките химикали обикновено се използват за подобряване на състоянието на кожата и използване на лека киселинна услуга. Средно до дълбоки химически пилинг се използва, за да направи по-драматични подобрения, като свеждат до минимум напреднали признаци за стареене, екстремни белези от акне, или вредата от слънцето, и да използват по-тежко химическата служба.

Какви са ползите?

202917-Beautiful-Woman-Face-Portrait-Beauty-Skin-Care-Concept-Beautiful-beauty-young-female-model-girl-touching-her-face-skin-cheeks-haТези пилинги обикновено са по-евтини от лазерното лечение, което го прави много по-рентабилен вариант за тези, които се стремят да подобрят кожата си.

Леките пилинги обикновено изискват малко или никакво време за възстановяване, за да можете да продължите с ежедневния си живот толкова бързо, колкото лечението ви е приключило.

По същия начин химическите пилинги са по-насочени към плитките слоеве на кожата в сравнение с карбоновия пилинг и лазерната обработка, което показва, че водещите слоеве на кожата ви ще бъдат драстично подобрени от самото начало и може да са по-забележими от лечението с въглероден лазер, което е насочено по-дълбоки слоеве.

Какви са недостатъците?

За съжаление, дълбокият химически пилинг е по-абразивен вид лечение и ще доведе до възпаление, подуване, малко парене и суха, лющеща се кожа в дните или седмиците след лечението, което означава, че времето за заздравяване е по-дълго и ще трябва да се пазите. от слънцето в продължение на много дни.

По същия начин, средни до дълбоки пилинги може да се нуждаят от анестезия по време на процедурата, за да се чувствате комфортно.

Тези пилинги също са по-малко насочени от лазера, който може да открои конкретни несъвършенства, докато химическият пилинг не може да бъде настроен за насочване към конкретни места на различни дълбочини.

И накрая, леките пилинги обикновено изискват последващи лечения, за да запазят резултатите.

Само колко струва?

Химическият пилинг варира от £100-£150 за процедура.

carbon-peel-2Така че, надяваме се, че това всъщност ви е предложило удобна разбивка на 2 от най-популярните лечения, използвани за справяне с недостатъците на кожата. За да научите повече за процедурите, които предлагаме тук в Jeunesse, посетете нашата страница за грижа за кожата.

Кога ще видя резултатите и колко карбонов пилинг процедури ще изискам?

Ако „някое е страхотно, повече е много по-добре“ резонира с вас, това важи и за лечение с въглероден лазер – отлично за еднократно усещане, вдигнете ме или преди вечер или дори нещо, което да правите редовно месечно за подобряване и поддържане на качеството на вашата кожа. Всяко третиране се основава на предишното, така че веднага след като започне възобновяването на клетъчния оборот, най-добрият начин да продължите да подобрявате кожата е да се посветите на серия. За най-добри резултати се препоръчват 3 до 5 процедури за период от 2 до 3 месеца с бустер лечение на всеки 6 месеца ~ Kircheva Beauty

За уникално събитие се препоръчва процедурите да бъдат завършени една седмица преди събитието, за да могат да се появят регенеративните предимства на кожата.

Spread the love